Counselling

Welkom bij Soul Vive Counselling: Jouw Zelfontdekking en Zelfmanagement

Bij Soul Vive koester ik counselling als een unieke kunst die zich niet gemakkelijk in één zin laat vangen. Voor mij is counselling in essentie:

Ik ga je begeleiden bij het uitdragen van jouw ware zelf, zodat je de regie kunt nemen over je eigen uitdagingen. 

Soul Vive Counselling biedt een laagdrempelige vorm van psychische hulpverlening, speciaal ontworpen voor mensen met een gezonde emotionele basis die tijdelijk het spoor bijster zijn. Jouw reis begint altijd op jouw verzoek, want counselling is een vrijwillige zelfontdekking waarin jij de leiding hebt.

Ik luister empathisch naar jouw verhaal, begrijp jouw belevingswereld en moedig andere perspectieven aan, zodat jij keuzes en veranderingen kunt omarmen. Mijn begeleiding is non-directief, waarbij jij zelf keuzes maakt zonder enig oordeel van mijn kant.

Bij Soul Vive krijgen opgekropte emoties ruimte. We bieden een veilige omgeving om intensieve gevoelens te onderzoeken, te begrijpen en te uiten. Dit is jouw communicatieproces, waarin ik je help inzicht te krijgen in jouw ontwikkeling, acceptatie te vinden en maximaal te functioneren.

Wat Soul Vive onderscheidt, zijn de sterke vertrouwensbanden die we samen opbouwen, mijn gestructureerde luistermethodiek, snelle resultaten met langetermijneffect, een open benadering, mijn empathie met behoud van professionele afstand, en de holistische aanpak waarbij ik jou als geheel behandel, niet slechts jouw klacht.

Jouw reis naar zelfontdekking en zelfmanagement begint hier bij Soul Vive Counselling. Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Jouw ontwikkeling staat voorop, en ik ben er om je te begeleiden

Welkom bij Soulvive,

Waar we ons richten op de professionele begeleiding van zelfstandige vrouwen van 35 jaar en ouder die de kracht van zelfacceptatie willen omarmen en vrij willen breken van angsten,vermoeidheid en pijn. 

Onze holistische benadering, met als basis counseling en coaching, maakt ook gebruik van diverse methodieken zoals hypnose, regressie, massage en fotografie.

 Soulvive gelooft dat elke vrouw uniek is, met haar eigen ziel, en het recht heeft om het leven te vieren. 

Samen met jou kijken we welke methodiek bij jou past.


Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.