Speak & Inspire event

Welkom bij het exclusieve event Speak & Inspire !

Bij SoulVive geloven we in de kracht van verbinding, inclusie en empowerment. Onze missie is om een gemeenschap te creëren waar vrouwen hun verhalen kunnen delen, steun kunnen vinden en persoonlijke groei kunnen ervaren. Onze visie is een wereld waarin inclusiviteit en samenhorigheid centraal staan, en waar iedere vrouw de kans krijgt om te stralen en zichzelf te zijn.

Event Details:

Datum: 29 September
Tijd: 17:00 - 20:30 uur
Locatie: Amsterdam
Host: Natalie

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende Verhalen: Deel je eigen verhaal en luister naar de ervaringen van andere krachtige vrouwen in een veilige en ondersteunende omgeving.
  • Netwerken: Maak nieuwe connecties en versterk bestaande banden met gelijkgestemde vrouwen.
  • Ontspanning: Geniet van een ontspannen sfeer met verschillende activiteiten die je helpen om te relaxen en jezelf te zijn.
  • Inclusieve Dialogen: Doe mee aan laagdrempelige dialogen over inclusie en empowerment, geleid door onze host Natalie.
  • Exclusieve Behandeling: Ervaar een warme en toegankelijke sfeer met een vleugje exclusieve behandeling in een huiselijke setting.

Waarom deelnemen?

Speak & Inspire is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in een omgeving van steun, inspiratie en groei. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vriendschappen, professionele netwerkmogelijkheden, of gewoon een avond van ontspanning, dit event biedt het allemaal.

Exclusiviteit van het evenement: Dit evenement is speciaal ontworpen voor een intieme groep van slechts 25 vrouwen, waardoor persoonlijke aandacht en diepgaande connecties gegarandeerd zijn. De exclusieve setting zorgt ervoor dat elke deelnemer zich bijzonder en gewaardeerd voelt.

Schrijf je nu in!

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap van vrouwen. Schrijf je vandaag nog in  via de ledenpagina als je interesse hebt en verzeker jezelf van een plekje bij Speak & Inspire. kaartverkoop begint soon