Soul Vive

Wie ben ik?

 Ik ben Natalie Fonteni Arduin, een moeder, echtgenote, dochter, vriendin, zus, collega, en nog veel meer. Mijn leven heeft me gevormd tot wie ik vandaag ben, en ik omarm elk aspect van mijn identiteit met trots en vastberadenheid.

SoulVive: Leef vanuit je Kern

Voor mij staat SoulVive voor het leven met passie, kracht en authenticiteit. Het is het besef dat ik een innerlijke kracht bezit, ongeacht de uitdagingen die ik heb doorstaan. Met meer dan 20 jaar werkervaring in het sociale domein, heb ik geleerd dat zelfs in de diepste duisternis er altijd een sprankje hoop en kracht te vinden is.

Motivational Talks en Podcasts

Als motivator en inspirator deel ik graag mijn levenservaringen en lessen met anderen. Of het nu op een podium is of in een podcast, mijn doel is om je te empoweren en te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ik geloof in de kracht van verhalen om anderen te inspireren en te transformeren.

Verbinding en Reflectie

Als verbinder neem ik je graag mee op een reis naar zelfontdekking en groei. Door middel van gesprekken, workshops en coaching sessies help ik je om een spiegel voor te houden en je innerlijke kracht te ontdekken. Ik geloof dat we door verbinding met anderen en met onszelf de kracht hebben om te groeien en te bloeien.

Trauma als Krachtpunt

Ik geloof niet dat mijn trauma's mij definiëren. In plaats daarvan geloof ik dat ze me sterker maken en me helpen groeien. Mijn eigen ervaringen met trauma hebben me geleerd dat zelfs in mijn donkerste momenten er altijd hoop en kracht te vinden is. Ik ben een levend bewijs dat ik niet mijn verleden hoef te laten bepalen wie ik ben.

Counseling, Coaching en Verbinding in Actie

Bij SoulVive bieden we persoonlijke counseling en coaching aan om je te ondersteunen op je reis naar zelfontdekking en groei. Of je nu worstelt met trauma, stress, zelfbeeld of andere uitdagingen, onze counseling en coaching zijn ontworpen om je te helpen je innerlijke kracht te vinden en te benutten.

Daarnaast organiseer ik regelmatig vrouwenavonden en retraites waar gelijkgestemde individuen samen kunnen komen om te delen, te leren en te groeien. Deze evenementen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar vrouwen elkaar kunnen inspireren, empowerment kunnen vinden en diepere verbindingen kunnen leggen.

Welkom bij SoulVive, waar we samen op reis gaan om de kracht van het leven te ontdekken en te vieren. Laten we samen groeien, bloeien en stralen!

Leef vanuit je kern. Ontdek de kracht van SoulVive.


 

    

I'm on a mission to empower women like you to embrace personal growth and creativity. Together, let's uncover your unique path. Through this platform, I share insights, inspiration, and tools to support your journey.

This space is more than a website; it's a safe haven for creative souls. Here, we celebrate sisterhood, providing a sanctuary for growth and self-expression. Join me in unleashing your creative genius, and let's inspire souls together.

Thank you for being here. 

I'm excited to be part of your journey toward a life you love.