We gaan spreken !!

27-04-2024

Voorbereiding op mijn Inspirerende Talk: Jij Bent Niet Je Trauma

Ik ben momenteel druk bezig met de voorbereiding van mijn talk, want ik heb mijzelf opgegeven om te spreken op 22 juni 2024 in Rotterdam. Mijn rode draad heb ik helder voor ogen: "Jij bent niet je trauma." Het wordt een inspirerende en motiverende talk waarin ik een spiegel wil voorhouden om te laten zien dat het oké is wie je nu bent, dat het oké is om je te willen ontwikkelen, en dat je niet vanuit je slachtofferschap hoeft te leven om je volle potentieel te kunnen benutten.

De Veelzijdige Onderwerpen

In de aanloop van mijn voorbereiding stuit ik op vele onderwerpen waarover ik wil spreken. Mijn eigen trauma's, ja, want die zijn er genoeg, maar welke zal ik uitdiepen? Met welk verhaal wil ik mensen raken? Misbruik, hechting van een kind, mishandeling, toeslagenaffaire, micro-agressie, vervreemding, en zo kunnen we nog even doorgaan.

Mijn Verhaal, Jouw Verhaal

Mijn verhaal is niet alleen mijn verhaal, maar ook de stem van velen: onschuldige kinderen, jonge meiden, volwassen vrouwen, jongens en mannen. Het gaat over vrienden, familie, collega's, werk en privé. Ik wil een stem geven aan onderwerpen waar velen mee dealen, maar waar nog steeds weinig aandacht aan wordt gegeven.

Het Gebruik van Mijn Stem

Helaas kan ik niet alles kwijt in mijn verhaal tijdens deze talk, maar ik kan wel mijn stem, mijn kanaal hiervoor gebruiken. En ja, ik ben nog geen top influencer en heb nog geen duizenden volgers. Maar ik ga mijn podcast gebruiken om met mijn stem de verhalen te delen, soms alleen, maar het liefst met anderen. Mijn verhaal is dat ik wil inspireren, verbinden, spiegelen en empoweren.

Door mijn verhaal te delen, hoop ik anderen aan te moedigen om ook hun verhaal te vertellen, om hun stem te laten horen en om te laten zien dat we niet alleen zijn in onze ervaringen. Samen kunnen we groeien, samen kunnen we veranderen, en samen kunnen we onze trauma's overstijgen.

Met deze gedachten en mijn passie om te delen, bereid ik me voor op mijn talk, vol energie en enthousiasme om anderen te inspireren en te motiveren om hetzelfde te doen. Want inderdaad, jij bent niet je trauma, en ik wil anderen helpen om dat te laten zien, te voelen en naast je staan om deze stappen te nemen.