Money Mindset

13-05-2024

Ontdek de kracht van jouw money mindset: Een diepgaande reis met SoulVive

Een nieuwe kijk op geld en succes

In een wereld waar geld en succes vaak hand in hand gaan, worstelen veel vrouwelijke ondernemers met hun money mindset. Van de druk om een "succesvol"  bedrijf op te bouwen tot de vragen over integriteit en sales, het pad naar financiële vrijheid kan soms verwarrend zijn.

Het groeiende aantal vrouwelijke ondernemers

In 2022 waren in Nederland ruim 2,3 miljoen ondernemers actief, waarvan 36 procent vrouw was. In absolute getallen zijn dat 836.970 vrouwelijke ondernemers, het hoogste aantal in vergelijking met voorafgaande jaren. Dit blijkt uit gegevens van MKB Nederland.

Uitdagingen en twijfels onder vrouwelijke ondernemers

Veel vrouwelijke ondernemers worstelen met vragen over hun recht om zichzelf ondernemer te noemen, twijfelen aan hun succes en ervaren druk vanuit sociale media om constant te presteren.

De kracht van een sterke money mindset

Bij SoulVive geloven we dat jouw money mindset een krachtige tool is die jou kan helpen om jouw financiële doelen te bereiken. Of je nu streeft naar financiële vrijheid of gewoon meer rust en balans in jouw leven wilt vinden, wij er om jou te ondersteunen op jouw reis.

Mijn unieke benadering als coach

Ik ben geen standaard businesscoach als het gaat om werken aan je cijfers; daar kun je het beste met een boekhouder over sparren. Waar ik je wél bij kan ondersteunen, is het vergroten van je bewustzijn over je onderneming, het vieren van elk succes binnen je bedrijf en het definiëren van wat succes voor jou betekent. Ik help je graag bij het nadenken over hoe je op een integere manier kunt excelleren en jezelf krachtig kunt positioneren.

Conclusie: Ga vol vertrouwen je eigen weg

Laten we samen werken aan het versterken van jouw money mindset, zodat jij vol vertrouwen kunt gaan staan voor wat jij waard bent en wat je te bieden hebt aan de wereld. Neem vandaag nog contact op met SoulVive en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen op jouw weg naar financiële vrijheid en persoonlijke groei.