De Geboorte van Soul Vive

24-04-2024

Diep vanuit mijn innerlijk groeide een lang gekoesterde wens: een onderneming starten waarin empowerment voorop staat. Mijn toewijding aan vrouwen blijft onveranderd, maar ik wil een onderneming oprichten die bruist van kracht en positiviteit. De naam Fonteni Agency zal blijven bestaan als eerbetoon aan de persoon aan wie ik alles te danken heb. Hij was ooit mijn wereld en zoveel meer. Hij was er vanaf mijn allereerste stapjes tot aan de vrouw die ik nu ben. Helaas moet ik hem al vele jaren missen. Die persoon is de man die ik papa noemde en altijd zo zal blijven noemen, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Inmiddels ben ik meer dan alleen de naam Fonteni. Hoewel ik nog altijd trots ben op deze naam, kleeft er voor mij ook een donker randje aan. Er zijn mensen die vinden dat ik die naam niet verdien, mensen wiens naam ik nooit zou willen uitspreken. Maar Fonteni Agency zal blijven voortbestaan en zich vooral richten op de Fonteni Agency Academy.

Maar goed, de mengeling van liefde en afwijzing is iets wat we allemaal wel kennen.  Ik heb mijn portie tegenslagen wel gehad en ik weet nu dat ik niet altijd alleen maar sterk hoef te zijn, wat er ook nog op mijn pad komt liefde blijft altijd de overhand hebben.

Soul Vive  staat voor de vrouw die ik nu ben en voor de vrouw die nog zoveel prachtigs te wachten staat. De naam is geboren uit een droom, gevoed vanuit mijn ziel. Voor het eerst durfde ik volledig te vertrouwen op mijn intuïtie. 'Vive', mijn knipoog naar het Franse woord Vie (levensvreugde) en dat is precies wat mijn vernieuwde levensmotto is. Ik ga leven, genieten van elk moment, en een ieder mag het weten.

Met Soul Vive wil ik een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen dienen. Een gemeenschap waarin je anoniem op de achtergrond mag blijven, of misschien wel iets durft te delen. Maar het is ook een gemeenschap waarin jij, ja jij, mag schitteren. Hier mag je je verhalen delen en ervaringen opdoen. Ik ben Natalie Fonteni, en met trots mag ik zeggen dat ik de eigenaar ben van Soul Vive.

Moge Soul Vive een plek zijn waar vrouwen samenkomen, hun stem laten horen en elkaar inspireren om te stralen in hun volle glorie. Samen vormen we een krachtige gemeenschap die de wereld zal verlichten met onze eigen unieke schittering.

  "Together, we form a powerful community that allows every woman to discover her unique radiance." - SoulVive-