Openhartig in Liefde: Durf Jij Je Helemaal Te Laten Zien?

01-02-2024

Lieve Vrouw,

Als alleenstaande en/of gescheiden moeder heb je al heel wat op je bordje liggen. Maar hoe zit het met de relatie met jezelf? Sta je voor jouw waarden, of verdwijnen die soms in de drukte van het dagelijks leven? Ik wil je meenemen in de reis om op zoek te gaan naar de kracht in jou, diep geworteld in jouw innerlijk kind. 

Jouw Dans met Relaties: In de wereld van dating en relaties komt ons innerlijke kind vaak om de hoek kijken. Misschien merk je dat je soms met een knal reageert, terwijl je eigenlijk gewoon snakt naar begrip, liefde intimiteit.

Wil jij je  boosheid en frustratie niet meer de overhand laten krijgen en in plaats daarvan ervoor kiezen om tederheid te tonen en aangeven dat je behoefte hebt aan een arm om je heen?  We've all been there.

 Mannen en Verbinding:  De angst voor een vaste relatie kan soms overweldigend zijn. Misschien kies je daarom eerder voor 'scharrels'. Maak jij jezelf wijs dat het minder energie lijkt te kosten .niet constant een partner op je lip. Want ja je hebt het al te druk met jezelf en/of de kinderen. En daten pff heel leuk maar je hebt al zo weinig energie en bent avonds blij als je de dag weer hebt overleefd.

Maar mag ik eerlijk tegen je zijn,  met je uitzoeken wat je echt wilt ja ook je angsten onder de loep nemen. Vaak zie ik in mijn gesprekken dat het verlangen naar echte verbinding er meestal wel is 

Ik wil je zeggen ; het is oké om dat toe te geven en ermee aan de slag te gaan. 

Een Stap in de Richting van Jezelf

Wil jij  samen de uitdaging aangaan. Onderzoeken hoe ons innerlijk kind onze keuzes beïnvloedt en stap voor stap werken aan zelfliefde. Durf te verlangen naar die arm om je heen, zonder jezelf te verliezen in boosheid, vermoeidheid, angst voor een (h)echte relatie. 

De basis voor  relaties begint namelijk bij de liefde die je voor jezelf voelt. De reis is soms hobbelig, maar het begrijpen en helen van ons innerlijk kind opent de deur naar een leven van échte verbindingen. 

Jij verdient het. 💖