Wil jij werken aan ? 

Innerlijk Kind

In onze begeleiding richten we de aandacht op je innerlijk kind en onderzoeken we wat je gemist hebt. Samen werken we eraan om zowel het innerlijk kind als de gezonde volwassene in jou naar voren te brengen. Ik bied ondersteuning om de emotionele behoeften van je innerlijk kind te begrijpen en te vervullen, terwijl we ook je kracht en veerkracht als volwassene versterken. Door deze integratie streven we naar een evenwichtige groei en heling, zodat je volledig in je kracht staat en met compassie naar jezelf kijkt..

Generationele trauma's

Ieder van ons draagt een geschiedenis met zich mee, verbonden aan familie of een systeem, waarin generatietrauma's kunnen ontstaan. Ik geloof dat problematiek kan worden doorgegeven, maar ik sta klaar om je te begeleiden om vanuit je eigen kracht positieve aspecten van je familie en systeem te omarmen. Samen werken we aan het doorbreken van de cirkels van trauma, onder andere door middel van familieopstellingen. Mijn doel is jou te helpen je eigen pad te bewandelen en kracht te putten uit het goede, terwijl we samen werken aan het doorbreken van negatieve patronen. 

Burnout

Herken je het overschrijden van je grenzen, vermoeid zijn maar toch doorgaan? In de drukte even stilstaan omdat je niet meer weet hoe verder te gaan. Alleen maar moeten, terwijl je eigenlijk niet meer kunt. Als moeder /alleenstaande moeder, blijf je maar doorgaan ondanks de vermoeidheid en pijn in je lijf. Ik begrijp de uitdagingen van het moederschap en bied begeleiding om zelfzorg te omarmen, grenzen te stellen en veerkracht te versterken. Samen creëren we ruimte voor balans en welzijn, zodat je met hernieuwde energie de uitdagingen van het leven aankunt. 

Alleenstaand/gescheiden vrouwen

Vind je het lastig om je open te stellen voor liefde, je rol te ontdekken in een nieuwe relatie of maakt daten je onzeker? Wellicht kies je voor lossere relaties terwijl je eigenlijk verlangt naar stabiliteit. In onze gesprekken verkennen we zelfliefde, nieuwe relaties en de uitdagingen van daten. Ik sta klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van je eigen waarde, het vinden van balans in relaties en het opbouwen van duurzame verbindingen. Samen creëren we ruimte voor groei en zelfvertrouwen, zodat je liefde in je leven kunt verwelkomen op jouw eigen voorwaarden. 

Zelfbeeld

Ervaar je dagen waarop je trots bent op jezelf, maar merk je vaker vermoeidheid als je naar veranderingen in je lichaam kijkt door de menopauze, moederschap, of ontevredenheid? Wil je je zelfbeeld verbeteren maar weet je niet waar te beginnen? Laten we samen op ontdekkingsreis gaan. Mijn begeleiding richt zich op het cultiveren van zelfliefde, het versterken van je zelfbeeld en het omarmen van positieve veranderingen. Samen creëren we een pad naar meer zelfvertrouwen en welzijn, zodat je met trots en energie in het leven kunt staan. 

Samengestelde gezinnen

In een samengesteld gezin kom je weleens lastige dingen tegen, zoals hoe je het best omgaat met bonuskinderen, het gevoel dat je iets verkeerd hebt gedaan, en het missen van de tijd van vroeger. Maar onthoud, de liefde is wat jullie bij elkaar houdt. Laten we samen kijken hoe we samen die lastige dingen kunnen aanpakken, dat schuldgevoel wat kunnen verzachten, werken aan een gezin waar begrip en liefde centraal staan, waar iedereen zich gehoord en verbonden voelt.