Lieve vrouw, neem de leiding over jouw verhaal. Soulvive is jouw kompas op het pad van zelfontdekking en bevrijding. Laat ons je begeleiden, ondersteunen en inspireren terwijl je een reis begint naar een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens

Klaar om te ontdekken, los te laten en te bloeien? Neem vandaag nog contact met ons op. Jouw reis naar zelfacceptatie en innerlijke kracht begint hier, bij Soulvive.

Ons aanbod

Consult


Twijfel of ik je kan helpen? Zit je vast in een vraag of situatie? Neem vrijblijvend contact op. Het is kosteloos, en ik denk graag met je mee. Als ik niet de juiste persoon ben, heb ik een uitgebreid netwerk en verwijs ik je graag naar een geschikte collega. 

Counselling


1-op-1 counseling, op locatie of online, waarbij jij de regie hebt. Jouw welzijn staat centraal in deze begeleidingssessies. flexibel afgestemd op jouw behoeften.

Regressie/hypnose therapie

coming soon  

Inner Godess Massage


Inner Goddess Massage biedt een zachte massage belevenis voor totale ontspanning. Laat volledig los en laad jezelf op met deze heerljjke massage, beschikbaar op aanvraag

Hypnose

coming soon

Glowing Goddess Journey: A Year of Self-Discovery and Empowerment"
1 jaar traject
Ontketen de godin in jou met ons exclusieve jaartraject: Ontketen de godin in jou met ons exclusieve jaartraject: Ontketen de godin in jou met ons exclusieve jaartraject: "EmpowerHer Journey." Ontworpen voor zelfbewuste vrouwen van 35 jaar en ouder, omvat dit unieke programma counseling, coaching, hypnose, regressie, massage en een boudior fotoshoot waarin jij centraal staat. Met een diepgaande focus op jouw innerlijke godin, leidt dit traject tot persoonlijke groei, zelfacceptatie en bevrijding. Dompel jezelf onder in een jaar van transformatie, empowerment en het herontdekken van jouw ware kracht.